Invicta horloges
Invicta horloges zijn enorm divers in hun assortiment, met meer dan 200 horloges in de complete collectie is er voor ieder wat wils. Invicta, wat onoverwinnelijk betekent in het latijns, staat voor de hoge kwaliteit van hun producten.

De modellen lopen uiteen van sportief en trendy horloge, tot hoge kwaliteit Swiss Made uurwerken. Is de complete collectie van meer dan 200 modellen net even te groot, bekijk dan de Invicta heren collectie, of de Invicta dames collectie van Watch2Now.

Invicta is Latijns voor onoverwinnelijk. Van oorsprong is het een Zwitsers horlogemerk dat in 1837 is opgericht. De filosofie die ze al jarenlang hebben is het creëren van Zwitserse uurwerken met een prachtig design en betaalbare prijzen.

Er zijn ondertussen 20 collecties. Deze variëren van trendy oversized fashion horloges tot horloges voor de actieve sporter. De meeste horloges hebben functies die veel geavanceerder zijn dan het aangeven van alleen maar de tijd en de datum.

Invicta horloges kopen bij Watch2Now

Invicta wordt gekenmerkt door vernieuwende ideeën en uitstekende kwaliteit. Invicta horloges zijn stijlvol, stoer, sportief, luxe en voorzien van zeer betrouwbare uurwerken. De naam Invicta zegt al genoeg; onoverwinnelijk! Invicta produceert al sinds haar oprichting onoverwinnelijke en onovertroffen horloges.

Invicta Watch is van oorsprong een Zwitsers horlogemerk en één van de oudste Zwitserse horlogemerken ter wereld. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in de Verenigde Staten maar Invicta staat nog steeds voor Zwitserse kwaliteit.

De visie van Invicta is sinds haar oprichting altijd dezelfde gebleven; luxe uurwerken produceren, veelal Swiss Made, voor een betaalbare prijs.

Invicta horloges door de jaren heen

Invicta is door de jaren heen prachtige horloges blijven ontwikkelen, altijd up-to-date qua materiaalkeuze en design. De horloges van het merk Invicta zijn er in verschillende uitvoeringen.

Of het nu casual is, chic of zakelijk, Invicta heeft voor elke gelegenheid een passend horloge. De duikhorloges van Invicta, zijn wereldwijd een begrip en staan bekend om de uitstekende kwaliteit.

Related Post